Hallo allemaal,

 

We zijn om half 8 opgestaan. Wat waren we nog moe! De meesten sliepen nog. Na ons ontbijt hebben we les gehad over rivieren, meren en zeeën. Ook hebben we het over bergrivieren gehad.

Om 10.00u zijn we gaan wandelen naar de wei. Liliane, Paul, Martine en juf Inge waren gisteren al aangekomen om ons te bezoeken. Zij zijn met ons gaan wandelen. In de wei was het heel leuk omdat we daar diep in de sneeuw zakten. Omdat Ward niet zo ver kan stappen, was hij met Jens, Matthis en Jelle aan het hotel blijven spelen. Dat was ook leuk.

Wanneer we terug in het hotel aankwamen stond de soep al klaar. En ja.... ook frietjes met hamburgers. Als dessert ananas met een kersje.

Na het eten zijn we brieven gaan schrijven zodat die met de bezoekers terug richting Bouwel en Grobbendonk kunnen komen. Meer info volgt hierover nog.

Dan was het weer tijd voor onze skiles. Joepie, we mochten zelfs al op de lift! Het lukt al heel goed.

Na de chocomelk was het tijd om te douchen en onze brieven af te werken.

Wat is dan weer snel 18.00u. Weer onze beentjes onder tafel: soep, een soort ei met iets zoet erop en als dessert een ijsje!

Als avondactiviteit stond het nachtspel op de planning. Buiten skistokken zoeken waar opdrachten bij hoorden. We moesten heel het domein rondlopen om alle 8 de opdrachten te vinden.

Na de opdrachten moesten we met de gevonden stukken nog een puzzel maken zodat er een slogan tevoorschijn kwam.

De winnaars van het avondspel waren de "hypers" (Merel, Silje, Jitse, Rayna en Rios)

Om kwart voor tien was het bedtijd want op zondag moeten we twee keer twee uur skiën.

 

 

Groetjes,