Woensdag 19 februari 2020

Goedeavond allemaal! 
 
Onze sneeuwklassen zitten er bijna op! BIJNA, dit wil dus zeggen, niet helemaal! Want onze dagen zijn nog goed gevuld. 
 
Vanochtend na het ontbijt zijn we met de bus vertrokken naar Reutte. Hier konden de kinderen dan hun inkopen doen. Dit vonden ze superleuk. Maar wat ze nog leuker vonden, was dat het bij de aankomst in Reutte opnieuw begon te sneeuwen! 
 
Op de terugweg van Reutte naar ons hotel begon het dan weer heviger te sneeuwen. Gelukkig konden we na de middag meteen gaan skiën. De laatste keer dat we op de latten stonden van deze sneeuwklassen. Gedurende heel de namiddag, dus ook tijdens het skiën, is het steeds blijven sneeuwen. Met bepaalde momenten ook heel stevig. 
 
Na het skiën kregen de leerlingen dan hun diploma uit handen van de monitoren. Op de moment dat we binnen waren na het skiën, begon dan echt heel stevig te sneeuwen! Maar hier hadden we geen last meer van. 
 
Na het avondmaal konden de kinderen gaan douchen en hun beste kleding aantrekken, want vanavond is het tijd voor de fuif! Hier kijken ze allemaal heel erg naar uit.
 
Morgen zal er geen dagverslag volgen, aangezien we morgen naar huis komen. Deze verhalen kunnen jullie dan van je kind zelf horen. Hieronder wel een kort overzicht van wat er morgen nog te gebeuren staat. Natuurlijk worden deze avond of morgenvoormiddag nog wel de foto's van vandaag op de website geplaatst. 
 
- Ontbijt
- Broekskiën + rijden met de scooter
- Middageten in het hotel
- Koffer maken + businladen 
- Subtropisch zwembad
- Mc Donalds
- Vertrek richting Grobbendonk (ongeveer 19u)
 
Feestige groeten vanuit Oostenrijk!