De filmpjes staan online en zouden normaal gesproken moeten werken. Indien dit toch niet is, even een berichtje naar reinhildedebakker@klimopschool.be

Je vindt de filmpjes bovenaan in de tabbladen.

 

Om half 8 waren de meesten nog aan het slapen. Het is een hevige nacht geweest: veel wind en heel veel sneeuw. Er is een dik pak gevallen. Zeker 20 centimeter. Misschien kunnen we morgen niet naar huis vertrekken ;-)

Na het ontbijt was het prijsuitreiking van de skirace. Gaby en Rosy hebben ons een diploma gegeven en we zijn met hen op de foto gemogen. We krijgen nog een uurtje skiles met leuke oefeningen. Dan nadien nog een uurtje vrij skiën. Leuk hoor dat je alles wat geleerd hebt met je vrienden kan doen.

Als middagmaal hebben we soep met eieren gekregen. Ook aardappelen met gepaneerde kip. Als dessert was er cake.

 

Het was de bedoeling om in de namiddag met de banden buiten te gaan spelen, maar er was hier een enorme sneeuwstorm. Niet te doen! We konden dus niet buiten, maar niet getreurd, we mochten ons vrij bezighouden: samen spelen, babbelen, tekenen,... Dit vonden we eigenlijk ook wel heel leuk. Zo konden we mekaar nog beter leren kennen. We hebben ook onze klasgenoten op een hele andere manier leren kennen. Hopelijk kunnen we hier de rest van het schooljaar de vruchten nog van plukken.

Na ons vieruurtje was het tijd om te douchen en de voorbereidingen voor de fuif al te treffen. Sommigen hebben wel heel veel werk!

's Avonds was het broccolisoep en jawel.... weer frietjes met kippenbillen en een mandarijntje als dessert.

Na het eten moesten de jongens zich nog douchen en klaarmaken. De meisjes moesten ook hun mooiste outfit nog bij elkaar zoeken en dan om 20.00u eindelijk de fuif.

Wat hier gebeurd is, blijft in Boden :-)

Om 23.00u lag iedereen uitgefuifd in zijn of haar bedje. Onze laatste nacht hier!

Slaapwel