Hier zijn we weer!

Na een verkwikkende nachtrust kwamen de juffen en meester ons wakker maken om half 8. De meesten moesten wakker gemaakt worden, want ze lagen nog goed te ronken.

Om 8.00u werden we aan het ontbijt verwacht. Alle dagen pistolékes. We worden nogal verwend!

Vervolgens moesten we even onze kamer opruimen zodat de poetsvrouw haar benen niet zou breken wanneer ze ons bed komt opmaken. Ja, je hoort het goed. Dat moeten we zelf niet doen!

Om 10.00u werden we met onze skikleren beneden verwacht. Onze eerste skiles! Spannend. Het duurde even voor alle skilaarzen en ski's goed aan gedaan waren, maar dan stond iedereen paraat. Eerst hebben we een uurtje "skigewenning" gehad. Gewoon worden van glijden en stappen met ski's. Om 11.00u zijn de skimonitors gekomen. Zij hebben ons de beginselen aangeleerd. De geoefende skiërs mochten al op de lift. 

Na een uurtje intensief skiën waren de meesten heel moe en hongerig. We zijn dan terug naar het hotel gegaan. Hier hebben we bouillon met vermicelli gedronken, rijst met vlees gegeten en als dessert perzik opgesmikkeld.

Ondertussen zijn we buiten aan het ravotten in de sneeuw zodat we om 16.00u binnen chocomelk kunenn drinken met een koekje erbij.

Hier het vervolg van het verslag.

Na de heerlijke chocomelk was het tijd voor de les over bergen. Dit werd niet met veel enthousiasme onthaald, maar uiteindelijk viel het toch wel mee. Les in een café is toch iets anders en plezanter dan les in de klas.

Als avondeten hebben we broccolisoep, puree, sla, vissticks en yoghurt gekregen. Hierna was het tijd voor onze avondactiviteit. Herinneringsplankjes maken van deze fantastische belevenis.

Tot slot nog even het gastenboek en de foto's bekeken. Nu is het half 10, de kindjes zijn naar boven. Binnen vijf minuten moet het stil zijn en dan... weer een nieuwe dag!

Voor diegenen die daarstraks al naar de foto's gekeken hebben, let op er staan er nog nieuwe foto's bij.