Weekend

14-01-2017 13:33

Hallo thuisblijvers,

Weekend, voor jullie uitslapen ... voor ons op tijd opstaan. Weer een drukke dag voor de boeg. 

Na ons ontbijt hebben we in de veranda wat spelletjes gespeeld, aan ons t-shirt gewerkt, ons plankje verder gemaakt en gewoon wat gebabbeld. Om 10.00u zijn we naar buiten gegaan. Er was een heel dik pak sneeuw gevallen en het plan was om een grote iglo te bouwen. Jammer genoeg is dit niet gelukt omdat de sneeuw niet voldoende plakte. We hebben dan maar in de sneeuw gespeeld. Je moet maar eens naar de foto's kijken hoeveel sneeuw we hebben!

Om half 12 zijn we gaan eten. Wortelsoep, puree, sla, vissticks. Als dessert was er ananas. Helemaal volgegeten waren we klaar om te gaan skiën. De eerste groep skiet vandaag van half 1 tot half 3. De andere groep is nu aan het leren over rivieren. Waar ontstaan rivieren, hoe stromen ze,... De groep die aan het leren is, krijgt om 2.00u chocomelk met een eigengebakken speculaas van Trees. Dank je wel om die voor ons te bakken! Na de chocomelk en de speculaas kunnen ze zich gaan klaar maken om aan hun skiles te beginnen.

Wanneer groep 1 terug binnen gekomen is, krijgen ook zij hun vieruurtje. Zij mogen gaan zwemmen, met de strijkparels of spelletjes spelen.

Als avondeten hebben we broodsoep, pasta, hamburger en vanillepudding gekregen. We eten precies een hele dag hier!

Na het avondeten zijn we aan de vriendschapsbandjes begonnen. Het gastenboek houden we tot morgen voormiddag omdat we allemaal heel moe zijn. Sneeuwklassen is super vermoeiend! Om half 9 zijn we allemaal gaan slapen.

 

Tot morgen!