Vrijdag, eerste skidag!

13-01-2017 10:24

Hallo allemaal,

 

Wat hebben we gelachen met deze foto die we gekregen hebben van juf Inge. Jullie hebben ook een sneeuwman gemaakt! We hebben heel lang gezocht en dan hebben we ze toch gevonden op de foto!  Helemaal onderaan vinden jullie de foto.

 

Vanmorgen zijn we allemaal wakker gemaakt door de juffen en de meester. We lagen allemaal nog in dromenland. Na ons ontbijt hebben we brieven geschreven. Ze zijn nog niet allemaal klaar, dus ze zijn ook nog niet richting België vertrokken. We houden jullie op de hoogte wanneer de postduiven hun werk doen!

Nu zijn we aan het broekskiën. Super leuk!

Om kwart voor 12 gaan we eten om nadien aan onze eerste skiles te beginnen. Vanmiddag hebben we soep, gebakken aardappelen, sla en gebakken vlees gegeten. Als dessert was er hun beroemde chocoladecake. Juf Inge mist deze wel. We willen wel een stukje meebrengen, maar waarschijnlijk smaakt die volgende week niet meer zo lekker als nu!

In de namiddag hadden twee groepen skiles van half 1 tot half 3 en de twee andere groepen van half 3 tot half 5. Wanneer de ene groep aan het skiën was, waren de anderen in het café les aan het volgen. Dit is veel leuker dan in de klas!

Tussen de les en het skiën (of skiën en les) hebben we chocomelk gedronken en een koek gegeten.

De skiles is wel enorm meegevallen. Een aantal onder ons waren heel zenuwachtig, maar het was superleuk. We kunnen al niet wachten tot morgen.

Na half 5 mochten we douchen en aan onze brieven verder werken.

Als avondeten was er soep, een soort ei met zoete vulling en fruit. Mmmmm

Nu zijn we aan onze avondactiviteit bezig. De helft van de groep is aan de herinneringsplankjes bezig, de andere helft is het t-shirt aan het versieren.

Straks nog even ons gastenboek en dan tijd om onder de wol te kruipen....

Ook met de verbroedering loopt het goed. Er zijn al heel veel leuke vriendschappen gesloten.

Van de kinderen van Grobbendonk moesten we Trees bedanken voor haar berichtje. We vinden het heeeeeeeeeeeeeeel jammer dat je niet mee kan door je operatie. 

Morgen horen jullie ons weer!