Vertrek

11-01-2017 10:38

Hallo allemaal, 

 

Om 19.00u zijn we in Grobbendonk vertrokken. De bus zat al bijna helemaal vol koffers, materiaal, koeken en drank. Gelukkig was er nog plaats in de bus om de vrienden van Bouwel op te halen. Na veel gepas en gemeet konden we om half 8 richting Oostenrijk vertrekken.

De busrit is vlot verlopen. We hebben in Peppingen een plaspauze gehouden en zijn dan tot in Ulm gereden. Hier hebben onze tweede chauffeur afgezet zodat die met de trein terug naar België kon rijden.

Het weer viel enorm mee. Hier en daar een regenbui, maar de wegen lagen open. Ook op de bergpas waren geen kettingen nodig. De sneeuwschuivers hadden hun werk goed gedaan!

Na nog een pauze van een uurtje zijn we rond half 7 aangekomen in ons Gasthof. Het personeel stond ons al op te wachten met een heerlijk ontbijt.

Tijdens de rit is er bijna niet geslapen, maar wel veel plezier gemaakt. We zijn toch wel een beetje moe aangekomen, dus het zal vandaag een rustig dagje worden.

Foto's van het vertrek worden later vandaag op de website geplaatst.

 

Groetjes,

de juffen en meesters en natuurlijk onze sneeuwklassers!

Als er nog ouders zijn die foto's van het vertrek hebben, dan mogen ze die mailen naar reinhildedebakker@klimopschool.be of met WETRANSFER versturen naar dit adres. Zo kunnen we deze ook op de website plaatsen.

BEDANKT!!!!