laatste dag

21-01-2017 00:00

Hallo allemaal,

 

Vanmorgen een half uurtje langer mogen slapen. Dit was geen luxe na de fuif.

Na ons ontbijt moesten we inpakken. Voor sommigen een heel karwei. Die mama's steken veel te veel in een kleine koffer. Onmogelijk voor sommigen om alles er weer netjes in te krijgen. :-)

Om 10.00u mochten we nog vrij skiën of buiten spelen. Dat was leuk om zonder monitors te mogen skiën. Gelukkig was het ook niet meer zo koud.

Het was al snel 12.00u, tijd om te eten... Soep, frieten met een soort biefstuk en ijs als nagerecht. Na het eten hebben we afscheid genomen van het personeel van ons gasthof. Voor sommigen was het toch moeilijk.

We zijn dan om 14.00u, met sneeuwkettingen, naar beneden gereden om nog in Reutte te gaan shoppen. De cadeautjes zijn gekocht (en ondertussen waarschijnlijk al afgegeven) en de centjes bijna op...

Na het shoppen zijn we in Reutte nog gaan zwemmen in het subtropisch zwembad. Hier konden we met banden van de glijbaan, in een gezondheidsbad en ja, zelfs buiten tussen de sneeuw zwemmen. Super hoor. Helemaal uitgehongerd waren we nadien. Gelukkig trakteerden de juffen en de meesters ons nog op een Happy Meal van Mc Donalds. Zo waren we helemaal klaar om terug naar België te reizen.

Rond 20.00u zijn we aan het zwembad vertrokken. Net op de autostrade in Reutte, mochten van de politie al stoppen. Ze kwamen in de bus kijken of we geen vluchtelingen meesmokkelden... Na de controle mochten we gelukkig gewoon verder reizen.

In Ulm hebben we onze tweede chauffeur nog opgepikt en dan konden we echt richting België vertrekken. Onderrweg nog een keertje een plaspauze gehouden en dan in rechte lijn naar Bouwel. Hier zijn we rond 5.15u aangekomen.

Iedereen terug veilig thuis na een onvergetelijke sneeuwklassen.

 

Moesten er nog verloren voorwerpen zijn.... we hebben nog vanalles gevonden. Laat het maar weten en we zullen een kijkje nemen tussen al het materiaal.

 

Dikke knuffels van de meesters en de juffen.