Maandag 17 februari 2020

Goeiavond! 
 
De voormiddag vandaag bestond grotendeels uit les voor de kinderen. Ik zeg wel grotendeels, want dit was natuurlijk niet het enige. Ze hebben ook hun brieven afgewerkt. Deze zullen normaal morgen op de post gaan. 
 
Ook is er vandaag kortstondig contact geweest met België! De leerlingen van Bouwel hebben via skype contact gehad met de leerlingen van het vijfde leerjaar in Bouwel. Ook de leerlingen van Grobbendonk hebben dit gedaan met de leerlingen van het vijfde leerjaar in Grobbendonk. De leerlingen van het vijfde hadden dan enkele vraagjes voor onze zesdeklassers. Zij hebben deze vragen kunnen beantwoorden met hun eigen ervaringen van hier. 
 
In de namiddag was er dan opnieuw skiles. Iedereen mocht vandaag helemaal naar boven met de skilift. Supergelukkig waren ze! En natuurlijk ook supergemotiveerd. Ze gaan allemaal al heel goed naar beneden, soms nog wel met vallen en opstaan, maar in het algemeen gaat het skiën supergoed! 
 
Na het avondeten staat er nog een ontspannend avondje gepland. De kinderen mogen kiezen wat ze doen. Ze hebben enkele mogelijkheden waar ze uit kunnen kiezen. Ze kunnen een gezelschapsspel spelen, pingpongen, met strijkparels iets maken, ... Keuze genoeg!
 
Tot morgen!