maandag 16 januari

Deze sectie is leeg.

Hallo allemaal,

Hier zijn we weer. Na een goede nachtrust werden we om 8.00u aan de ontbijttafel verwacht. Het was vandaag een beetje speciaal. Het is Harina haar twaalfde verjaardag! We hebben gezongen voor haar en zij had voor ons een traktatie bij. We moesten ook afscheid nemen van onze bezoekers. Zij zijn terug richting België vertrokken met een auto vol brieven.

De brieven van kinderen die broers/zussen op school hebben, worden meegegeven. De andere brieven kunnen opgehaald worden op het bureel van de school van uw kind. Let op:

Bouwel:  op woensdag van 8.15u - 12.15u

               op donderdag van 13.15u-15.35u

               op vrijdag van 8.15u-12.00u en 13.15u-15.35u

Grobbendonk: op woensdag van 8.15 - 12.15u

                        op donderdag van 8.15u-12.00u en 13.15u-15.35u

 

We hebben nog aan onze filmpjes verder gewerkt. Het duurt wel even voor alle kamers gefilmd zijn. Nog even geduld dus! Zodra ze allemaal in orde zijn, verschijnen ze op de website.

Om 10.00uur was het weeral tijd om te skiën. De laatste keer les voor de skirace van morgen. De geoefende skiërs mochten op de grotere skipiste, maar na enkele keren kwamen zij terug naar de andere skipiste. Die vonden ze veel leuker. Hier kunnen ze kunstjes doen en op de andere skipiste lukt dit niet.

's Middags hebben we soep gegeten. Dan weer frietjes met een soort gepaneerde "baksaucises" en chocoladepudding.

In de namiddag hebben we lekker in het zonnetje buiten gespeeld in de sneeuw. Vannacht voorspellen ze nog sneeuwval. Dus dat belooft.

Na ons vieruurtje hebben we les gehad. Ook hebben we nog kaartjes kunnen kopen en postzegels voor onze brieven die buiten Bouwel en Grobbendonk gebracht moeten worden.

Als avondmaal hebben we soep met pasta gekregen, rijst met ananas en een soort stoofvlees. Als dessert was er banaan met caramelsaus.

Na ons avondmaal hebben we onze t-shirten versierd en hebben we spelletjes gespeeld.

Seffens nog even het gastenboek lezen en de foto's bekijken en dan ons bed in.

Morgen is het immers skirace.

 

Tot morgen!