Dinsdag 18 februari 2020

Fijne avond allemaal! 
 
Vanochtend, meteen na het ontbijt, zijn we begonnen met les. Dit duurde maar 3 kwartier, want toen moesten we ons gaan klaarmaken voor het skiën. Ze hebben zich weer goed geamuseerd vandaag tijdens het skiën. Het was alleen jammer dat de piste vandaag niet super was. De voorbije dagen heeft het goed gedooid. Vorige nacht was de temperatuur dan weer een heel stuk onder 0. Dit had als gevolg dat er heel veel ijs op de piste was ontstaan. Dit maakte het er niet gemakkelijker op, maar toch is alles goed verlopen. Wel een paar valpartijen meer dan de vorige dagen, maar allemaal zonder gevolgen! Iedereen stond even snel terug recht als ze in de sneeuw terechtgekomen waren. 
 
Na de middag hebben we dan nog even les gehad. Dit was maar heel kort, om de les van de voormiddag verder af te werken. Daarna zijn we opnieuw naar buiten gegaan. We zijn een wandeling gaan maken in de sneeuw en de kinderen hebben zich op een grote, open vlakte weer goed kunnen uitleven.
 
Na het vieruurtje hadden ze dan tijd om zich te douchen, er zijn nog enkele leerlingen gaan zwemmen en de anderen hebben nog wat gezelschapsspelen gespeeld. 
 
Na het eten was het tijd om te rusten en dan zeker om de stem even te laten rusten, want de avondactiviteit is.... KARAOKEAVOND! Laat die engelenstemmetjes maar horen!!! 
 
Tot morgen!!